Advertentiebeleid

Om de website draaiende te kunnen houden, gaan we regelmatig in op verzoeken van externe partijen om een banner of link te plaatsen. Meer informatie hierover hebben we vastgelegd in dit advertentiebeleid. Het advertentiebeleid kan eens in de zoveel tijd veranderen, afhankelijk van de wijze waarop advertenties worden aangeboden.

Op verschillende plekken op deze website, bijvoorbeeld in de pagina’s over de diverse plantensoorten, vind je links/URL’s naar externe partijen. Aan de ene kant helpt dit je als bezoeker een geschikt product te vinden, passend bij hetgeen in de tekst omschreven wordt. Aan de andere kant help je ons op deze manier wat te verdienen aan de website. Voor iedere verkoop via deze website (de verkoop zelf vindt plaats bij de externe partner) krijgen we een vergoeding. We noemen dit ook wel affiliate marketing. Uiteraard merk je hier zelf niks van; je betaalt dezelfde prijs als wanneer je op andere wijze bij de externe partij terecht was gekomen.

Betaalde samenwerkingen/reviews

In sommige gevallen kiezen we voor een betaalde samenwerking met externe partners, omdat we vinden dat hun product goed past bij de doelgroep van deze website. Ook worden we soms gevraagd een review te schrijven over producten. Deze reviews zijn normaliter niet betaald, maar een product mag vaak wel worden gehouden. We vermelden dit duidelijk in het artikel waarin het product omschreven wordt.

Geen personaliseerde reclames

Deze website maakt geen gebruik van gepersonaliseerde reclames. De advertenties die op deze website zichtbaar zijn, waaronder we ook de affiliate links scharen, zijn door onszelf geselecteerd op basis van de inhoud van de verschillende pagina’s.

Heb je vragen over ons advertentiebeleid? Neem in dat geval eens contact met ons op via het contactformulier. Ook wijzen we je graag op ons privacybeleid.